Nuklearni rat razara Zemlju krajem 2012. - predviđa kompjuterski softver! Ovaj je softver predvidio i rušenje "Blizanaca" u New Yorku 2001. godine, a računica supersoftvera o smaku svijeta poklapa se i s proročanstvom drevnih Maja, koje su apokalipsu na osnovu proučavanja planeta predvidjele za 21. decembra 2012.

Takozvani Web bot, kompjuterski softver koji se bavi predviđanjem budućnosti, izračunao je da će 2012. godine Zemlja biti razorena serijom manjih nuklearnih udara, koji će dovesti do jednog velikog, katastrofalnog, krajem godine!

Web bot projekat, prvobitno napravljen da predviđa kretanja na burzama, funkcioniše kao pretraživač koji na internetu skuplja ključne riječi i tekstove i šalje ih na centralnu lokaciju.

Program prati i filtrira novinske članke, blogove, forume i druge oblike internet konverzacija. Ključnim riječima se zatim dodjeljuju numeričke vrijednosti za mjerenje intenziteta emocija, njihovo trajanje, uticaj, neposrednost...

Sada, na osnovu analize ključnih riječi sa interneta, Web bot za 2012. predviđa drugu veliku depresiju, koja će biti izazvana masovnim otpuštanjem radnika, a onda i katastrofalni nuklearni udar krajem godine.

Ovo softversko predviđanje i ko zna koje po redu predviđanje smaka svijeta, vjerovatno bi prošlo potpuno neprimijećeno, da zapadne sile nisu čvrsto odlučile napasti Iran i to na jesen 2012. godine, što mnogi vide kao početak nuklearnog rata, koji će biti fatalan po Zemlju, prenosiu Javno.

Uz sve to, valja napomenuti i da je ovaj napredni softver predvidio rušenje "Blizanaca" u New Yorku 2001. godine, a zanimljivo je i kako se računica supersoftvera o smaku svijeta poklapa i sa proročanstvom drevnih Maja, koje su apokalipsu na osnovu proučavanja planeta predvidjele za 21. decembra 2012.

Iako Nostradamus nije naveo 2012. kao sudnji dan, za vrijeme u kojem živimo predviđa zlog vođu sa Bliskog istoka koji će se domoći nuklearnog oružja i upotrijebiti ga.