Jacqueline je američki 'supersized' model čija je fotografija bez njezina znanja i odobrenja iskorištena za reklamiranje sajta koji muškarcima nudi vanbračne afere.

Pod sloganom 'Je li vas vaša supruga prestrašila sinoć?' te uz njezinu fotografiju, neovlašteni korisnik i vlasnik web stranice koja muškarcima nudi upoznavanje s drugim ženama, neovlašteno je i bezobrazno postupio.

'Ovo je još jedna degradacija punijih žena. No, uz to, radi se i o poruci koja je upućena svima njima – ako ne budete mršave, suprug će vas varati. Mislim da to nikako nije u redu', komentirala je Jacqueline na web stranici Jezebel. 'To je zastrašujuće. Takve žene mogu pasti u depresiju zaključivši kako nikad neće pronaći ljubav'.



Jacqueline, čiji posao imena 'Velike prekrasne žene' itekako ovisi o onima koji pretilost smatraju seksualno uzbudljivom, ponosna je na svoj 'superveliki' seksipil.

No, ona smatra kako je velika razlika između onih koji posjećuju njezin portal 'Velike prekrasne žene' i javnih oglasa namijenjenih nevjernim muškarcima.

'Ogomna sam i prekrasna sam. Mislim da su sve žene prekrasne, bez obzira na tjelesnu težinu. Ne želim da se moj imidž koristi bez mog znanja i odobrenja', zaključila je Jacqueline.