PAS S

Echo je ime australskog ovčara koji ima posebno mjesto za skrivanje u kući, a koje bi zasigurno bilo prikladnije za jednu mačku - vrh frižidera.

Jaime, koja na TikToku dijeli snimke svog svakodnevnog života s ljubimcima, podijelila je i snimak potrage za svojim psom - australskim ovčarom te neočekivanim mjestom gdje ga je uspjela pronaći.

"Bez daha sam zbog trčanja po kući i izbezumljenog dozivanja psa", napisala je uz snimak koji prikazuje kako se kreće po kuhinji.

@embracingecho I am so of breath from running around the entire house frantically calling him 🙃 #funnydog #doghiding #dogtookbone #chew #guarddogonduty #dogonfridge ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ - SoBerBoi
Naposlijetku je ovog australskog ovčara koji se zove Echo uspjela pronaći ni manje ni više - na frižideru.

Mnogi su se pitali kako se uspio popeti na vrh frižidera, a u komentarima su se zezali da to nije pas već mačka, kao i "australski ovčar koji radi na mačiji softver".

@embracingecho Replying to @Melinda I he loves his new home 🥹 #fridgedog #doghiding #dogsoftiktok #guarddogonduty #funnydog ♬ original sound - Jaime
Kako je frižider postao omiljeno mjesto ovog psa, Jamie je odlučila kreirati poseban ćošak s dekicom kako bi mu bilo udobno dok odmara na frižideru.

"Konačno dobar način za iskoristiti ormariće iznad frižidera koje svakako niko ne može dohvatiti", našalili su se u komentarima.