U obilju izbora ljepote, najpopularniji su oni koji preskaču predstavljanje djevojaka u večernjim haljinama i više se usredotočuju na predstavljanje njihovog šarma i ostalih atributa. No, u velikoj konkurenciji djevojkama je često vrlo teško istaknuti se.

Sva sreća da uvijek postoje dosjetljive djevojke koje će napraviti sve da svojim šarmom osvoje žiri i publiku, te zauvijek ostanu zapamćene. Naravno, nekima od njih to pođe za rukom sasvim slučajno.

Kako se izdvojiti na natjecanju ljepote koje se održava pored bazena, a natjecateljice su u bikinijima? Netko bi pomislio da je možda najbolji način okupati se u bazenu i tako privući pažnju na sebe.

No, šarmantna djevojka iz snimke koju vam prenosimo zaključila je da treba prirediti još veći spektakl i zaplesati na skliskom podu, poskliznuti se, izvesti akrobatski pad, 'poljubiti pod' i tek onda se okupati u bazenu.

Iako je njezin plan nastajao u hodu (zamislimo se malo nad time) i zovemo ga 'plan' samo zato što je toliko spektakularan da ga ne želimo zvati običnim padom, izgleda da je uspio osvojiti publiku. Missicu na djelu pogledajte u videu: