ZVIJEZDA DRUŠTVENIH MREŽA

Senzacija društvenih mreža, gimnastičarka i manekenka Olivia Dunne (21) za svojih 4,6 miliona pratilaca na Instagramu dala je uvid u pripreme za sezonu i ponovo "osvaja svijet".

Samo dan nakon objavljivanja, ovaj video ima preko tri miliona pregleda, a u komentarima joj je odala počast sjajna atletičarka Lolo Jones (41), inače četverostruka olimpijska prvakinja.

"Ono što ona radi je zaista prokleto teško. Iako sam bila na troje Olimpijsih igra, to nikad ne bih mogla", napisala je Jones.

Dunne već nekoliko godina osvaja svoj put do srca svojih obožavatelja, a sada nosi krunu kraljice društvenih medija među univerzitetskim sportistima.

Niko nema više pratilaca od "Livvy", kako ona sebe naziva na internetu. Ukupno je preko 12 miliona ljudi prati na TikToku i Instagramu!

Zbog svog širokog dometa, uspjela je izgraditi svoju karijeru izvan gimnastike. U aprilu je modelirala u poznatom izdanju kupaćih kostima Sports Illustrateda, a milioni pratilaca donose joj nekoliko miliona dolara godišnje.

"Livvy" je dio "Tigrova", koldež tima Louisiana State University (LSU) od 2021. godine i vjerovatno ulazi u posljednju sezonu na koledžu, nakon čega ostaje da vidimo kojim putem će ići njena karijera.