GLEDAOCI ZABRINUTI

Amerikanac Dan Meyer pojavio se u hrvatskom showu "Supertalent" gdje je pokazao svoju sposobnost gutanja mačeva, a žiri je gledao u nevjerici.

U isječku koji je objavljen na Instagram stranici Supertalenta može se vidjeti Meyer koji prilazi žiriju i govori kako je posljednja na redu u sklopu njegovog nastupa pila.

"Ma ne mogu ja to gledati", navedeno je opisu snimka, a ističu da niko nije bio spreman na ono što je uslijedilo.

Šuput je bila toliko zbunjena da nije znala odgovoriti kad ju je upitao je li dešnjak ili ljevak. Potom joj je poručio da će ona imati tu čast da izvuče pilu nakon što ju proguta.

Upozorenje - scene na snimku mogu biti uznemirujuće!

Pjevačica je to učinila skrenuvši pogled, a i njene kolege iz žirija i publika posmatrali su u nevjerici.

Kad je imao 40 godina, Dan je prvi put vidio da neko guta mačeve. Saznao je da na svijetu ima samo desetak gutača mačeva, upoznao ih je, no nisu svi bili spremni pomoći, a neki su ga čak i odgovarali od te opasne zanimacije, navode s Nove TV.

No, on je bio ustrajan i vježbao je 10-12 sati dnevno pune četiri godine i nakon desetaka tisuća neuspjelih gutanja, uspio je prvi put progutati mač. Sada se time bavi već 25 godina i posjetio je 55 zemalja. U svojoj kolekciji ima 350 mačeva i drži 40 svjetskih rekorda.

Na kraju nastupa otkrio je da su mu u posljednjih godinu dana dijagnosticirana dva tumora, što ga je dodatno potaknulo da živi svaki dan kao da mu je posljednji.

Ipak, nisu svi oduševljeni njegovim nastupom. Gledaoci u Hrvatskoj u komentarima na društvenim mrežama pisali su kako ovakav sadržaj nije primjeren za termin emitovanja jer ga gledaju i djeca te bi mogli pokušati oponašati ono što su vidjeli.