NESLAVAN KRAJ SERIJALA

Popularni youtuber WhistlinDiesel je stekao slavu zahvaljujući hrabrim vratolomijama i "divljim" projektima, a postao je i sinonim za uništavanje automobila. Sada su se još dva našla na njegovom spisku.

U sklopu serijala u kojem youtuber testira izdržljivost Ferrarija F8, novi video je sniman u Wacu u Teksasu gdje je vozio egzotični i skupocjeni automobil po kukuruzištu. Iako u Maranellu nisu mogli ni sanjati da će se F8 naći na ovakvom terenu, automobil je ipak pokazao dobre performanse. Međutim, stvari su iznenada krenule po zlu.

Dok je youtuber vozio, njegova ekipa smještena u iznajmljenom automobilu Chrysler Pacifica je uočila vatru u stražnjem dijelu automobila. Potom je brzo zaustavio Ferrari i izašao iz automobila, kao i njegov suvozač te svi koji su bili u Chrysleru. Požar je izbio kod izduvnog sistema te se brzo proširio i zahvatio stražnji desni točak. Pokušaj gašenja požara Gatoradeom i Red Bullom očekivano nije bio uspješan.

Nekoliko sekundi kasnije se zapalio i Chrysler, a youtuber i njegova pratnja su mogli samo gledati kako požar guta oba automobila.

Vatrogasci su stigli za nekoliko minuta, no sve što su uspjeli učiniti jeste da spriječe širenje vatre po cijelom polju, dok za automobile spasa nije bilo.