NIJE MOGAO GLEDATI

Danas je sve popularnije da muževi budu podrška svojim suprugama tijekom porođaja i tako im bar malo olakšaju porođajne bolove.

I dok se neki odlično snađu u toj ulozi, ima i onih kojima je jednostavno teško gledati cijeli proces donošenja bebe na svijet.

Jedan od njih je i suprug mlade majke, Danielle Foord koja je na svom TikToku objavila video u kojem je pokazala reakciju svog supruga dok je rađala njihovu kćerku.

Kad je Danielle počela tiskati, on je upalio kameru na mobitelu kako bi snimio taj važan događaj. Stao je pored nje i uzeo je za ruku. U jednom trenutku je pogledao što se događa i odmah ga je uhvatila mučnina. Svim silama se trudio suzdržati kako ne bi povratio što se jasno vidi na njegovom licu. Čim je trud popustio, sjeo je u stolicu kraj kreveta kako bi malo došao sebi.

@danielle.foord I have no words ... #ForTheLoveOfBeauty #getoverherechallenge #fyp #birth #baby #labor ♬ original sound - danielle.foord
I dok su neki napali Danielleinog supruga zbog ponašanja, mnogi su stali u njegovu obranu.

"Rodila sam dvaput, ali mislim da bih reagirala isto na njegovom mjestu”, “I on rađa na svoj način”, “Zaslužio je zlatnu medalja za toliki trud”, "Nisu svi isti, neko jednostavno ne može podnijeti krv", "Jadan. Skoro je pao u nesvijest", "Kakav strah u njegovim očima kada je prvi put vidio šta se događa", nizali su se komentari.

Video je skupio preko dva miliona lajkova, a Danielle je kasnije obavijestila svoje pratitelje da su i ona, i suprug i beba živi i zdravi.