NIJE IZDRŽAO

Partneri koji prate svoje supruge na porođaju i drže ih za ruku u tim trenucima važniji su nego što možda misle. Osjećaj da imate nekoga pored sebe dok proživljavate veliki napor i bol i mogućnost da strah i uzbuđenje podjelite s njim je većini žena neprocjenjiv.

Međutim, nije rijetkost da u tim situacijama i tatama zatreba pomoć, a jednu takvu situaciju je najbolje oslikala korisnica TikToka Peyton Stewart kad je objavila video sa svog porođaja. Naime, njen partner se onesvjestio dok se ona porađala.

Snimak od 34 sekunde počinje tako što se Peytonin partner naginje na ivicu njenog kreveta i nekoliko puta duboko udahne. Prolazi rukom kroz kosu i gotovo možete da čujete njegov unutrašnji monolog kojim se hrabri da ostane pri sebi.

Dok se naginje kako bi dobro pogledao svoju novorođenu bebu, u očima ljekara i medicinskih sestara vidi se nevjerica. Jedna od sestara pokušava da mu pomogne, a on se polako okrenuo oko sebe tražeći stolicu i pokušavajući da ponovo pažnju posveti svojoj tek rođenoj bebi. Nakon nekoliko sekundi je klonuo, ali uspjeli su da ga uhvate i pridrže ga da ne padne, smjestivši ga na stolicu.

@peytonstewart That time my boyfriend passed out after I gave birth 😂 #fyp #ohno ♬ Oh No - Kreepa
Peyton Stewart je u videu napisala:

"Onaj put kad se moj dečko onesvjestio nakon što sam se porodila" i prikupila više od 8.5 miliona pregleda u samo jednom danu.

Korisnici su umirali od smjeha na ovaj video.

"Mama je svu pažnju usmjerila na bebu. Taj dan je tata saznao da je na drugom mjestu", komentarisala je jedna osoba.

"Moj muž je tresnuo licem o pod dok sam se porađala", prisjetila se jedna mama.

"Moj je doslovno udario o pod i niko se nije pomjerio", dodala je druga.

"Opravdano ih nije bilo briga sve dok nisam rodila dijete."