Posljednji pozdrav

Tužna vijest o hollywoodskom velikanu potresla je svijet. Njegova zadnja objava na društvenim mrežama pokazala je jednu stvar u koju svi možemo biti sigurni, a to je ljubav prema svojoj porodici.

Iznenadna vijest o smrti 63-godišnjeg glumca potresla je mnoge kolege i obožavatelje širom svijeta. Robin Williams uveseljavao je mnoge, no očito se nije mogao nositi sa svime što slava nosi. Njegova glasnogovornica je potvrdila kako se u zadnje vrijeme borio s depresijom, a navodno se borio i od ovisnosti o alkoholu.
No iako je imao unutarnje borbe, nikada nije sumnjao u svoju porodicu. Njegov zadnji posta na Twitteru i Instagramu otkrila ljubav prema porodici, a slavio je i 25. rođendan svoje kćeri Zelde Williams. Prije nekoliko sedmica objavio je fotografiju iz prošlosti te dodao: 'Imaš četvrt stoljeća no uvijek ćeš biti moja mala djevojčica'.
Njegov profil je pun obiteljskih fotografija iz prošlosti, ali i kolega glumaca s kojima je snimao ili s kojima je gostovao u raznim emisijama. U ime Robinove obitelji tražimo privatnost u našoj dubokoj tuzi. Nadamo se da naš fokus neće biti njegova smrt nego bezbrojni trenuci radosti i smijeha koje je on dao milionima', dodala je glumčeva supruga Susan.