Rođeni sa fizičkim manama

Miloj Kunis lijevo i desno oko su zarličitih boja - jedno je plavo, a drugo zeleno

Čak i najsavršenije holivudske glumice u stvarnosti nisu baš tako idealne kao na ekranu. Na naslovnim stranama omiljenih modnih magazina svi su preplanuli, lijepi i savršeni, ali u stvarnosti neki od onih ljudi za koje ste mislilli da su idealni - imaju fizičke deformitete. Poznato je da je Liz Taylor imala poremećaj zbog kojeg su joj rasla dva reda trepavica, ali šta to imaju današnje zvijezde?
Joaquin Phoenix
Poznato je to da Joaquin Phoenix ima ožiljak iznad usne. Sam glumac tvrdi da je njegova majka osjetila oštar bol prilikoim trudnoće, i da se kao posljedica toga on rodio sa ožiljkom, ali nije objasnio ni kako ni zašto. Većina izvora tvrdi da je ovaj ožiljak posljedica najblaže mikroforme rascijepa nepca. Bez obzira na to, Joaquinov jedinstveni izgled mu je donio veliki broj dobrih uloga, a izgleda da mu taj ožiljak uopšte nije smetao.
Andy Garcia
Andy je napravio karijeru u Holliwoodu na kojoj mnogi mogu samo da mu pozavide, ali malo ko zna da je on zapravo rođen sa nerazvijenim sijamskim blizancem koji mu je bio zakačen za rame. Njegov blizanac je bio veličine grejfruta, i hirurški je odstranjen. Naravno, Garcia se toga ne sjeća, ali ima ožiljak na ramenu kao uspomenu. Naravno, ni njemu ožiljak nije ni najmanje odmogao u karijeri.
Kesha
Popularna pevačica Kesha tvrdi da je rođena sa repom. Ona kaže da je to bio mali rep, manji od jednog centimetra, "a onda su ga odsjekli i ukrali su mi moj repić", kaže ona. To se sve desilo kada je bila jako mala, a pjevačica koja ponekad ume da bude čudna je izrazila i određenu dozu kajanja što više nema rep.
Mark Wahlberg
On je počeo kao muzičar, a završio je kao jedan od najbogatijih glumaca u Holliwoodu. Iako za Markom uzdišu mnogobrojne žene, ne znaju baš sve da on ima - treću bradavicu. Mark je to i sam priznao, a treća bradavica se nalazi odmah ispod lijeve bradavice.
Karolína Kurková
Ova manekenka i bivši anđeo "Victoria's Secreta" ima jednu veoma zanimljivu tajnu. Neime, ona je rođena sa kilom na pupku, pa su je doktori odmah operisali i ona dan danas nema pupak. Na mnogim slikama je njen pupak Fotošopom naknadno ubačen, ali je revijama više puta pokazala da ima udubljenje na mjestu gde bi trebalo da bude pupak, ali nema ni čvora ni rupe.
Mila Kunis
Prelijepa glumica ima poremećaj koji i nije toliko primjetan, ali jeste zanimljiv. Naime, njoj su lijevo i desno oko zarličitih boja - jedno je plavo, a drugo zeleno. Ovaj poremećaj se zove heterohromija, a Mila nije jedina u svijetu šoubiznica koja ga ima. Ne zaboravimo na Davea Bouvierija i Kate Bosworth.