(Video) Nisu imali lagan početak

Iako su danas sretni zajedno i imaju dvoje djece, njihov početak nije bio lagan.

Poznata glumica Nicole Kidman gostovala je u showu Ellen DeGeneres, te se raspričala o obitelji i suprugu Keithu Urbanu. Prvi put su se upoznali na eventu G'Day koji se održava u čast poznatih Australaca u Los Angelesu 2005. No nije sve teklo glatko… Nicole je čekala čak nekoliko mjeseci da je Keith pozove na spoj. 
Nicole i Keith danas imaju dvije djevojčice i u sretnom su braku 
  
'Rekla sam mu 'Nisam ti se sviđala na prvu, nisi me primjećivao', onda mi je rekao 'da sam mu se svidjela ali nije htio samo 'uletiti'. Našli smo se nakon četri mjeseca', priznala je slavna Oscarovka. 'da, to je dugo vrijeme. Zato sam bila iznenađena. Onda mi je rekao da je imao riješit neke stvari', objasnila je Nicole Ellen. 
Danas slavni par uživa u zajedničkom životu u Nashvilleu, a imaju i dvije djevojčice. 'Najbolja stvar kod toga što sam udana za glazbenika je to što je kuća puna lazbe cijelo vrijeme. Baš je veselo', kaže slavna mama. Osim 4-godišnje Sunday Rose i 2-godišnje Faith Margaret, Nicole ima i dvoje posvojene djece s Tomom Cruiseom - 20-godišnju Isabellu i 17-godišnjeg Connora.