Priznanje kćeri legendarnog glumca

U svojoj novoj autobiografiji najstarija kći pokojnog glumca, Pola Kinski, tvrdi da ju je otac više puta silovao u periodu od 14 godina, a brutalno zlostavljanje počelo je kad je imala samo pet godina.

Kći legendarnog glumca Klausa Kinskog sve je detaljno opisala u svojoj knjizi "Kindermund". Ona sad ima 60 godina, a glumčeva je kći iz prvog braka, onog s pjevačicom Gislinde Kuhlbeck, od koje se razveo 1955. godine. 
Kao dijete Pola je prvo živjela s majkom, ali je morala odseliti kad je ona upoznala novog muškarca. U razgovoru za njemački Stern ispričala je kako je njezin otac to iskoristio kako bi je poveo sa sobom dok je zbog posla putovao diljem Europe. Bio je izrazito nasilan prema njoj, nabijao bi je uza zid i silovao da bi joj potom to "kompenzirao" obasipajući je skupim darovima. "Nije mario za to što ja to nisam željela. Samo je uzeo što je htio", ispričala je. 
Pola je, baš kao i njezina polusestra Nastassja i polubrat Nikolai, odabrala glumačku profesiju te se pojavila u nekoliko njemačkih TV filmova te često na kazališnim daskama. Sad je u mirovini, a objasnila je da je odlučila sad ovu priču iznijeti u javnost jer joj je dosta idoliziranja njezina oca od strane nekih medija i ljudi: "Ne mogu više slušati: 'Tvoj otac! Fantastičan! Genijalac! Oduvijek sam ga obožavao! Idolizacija je postala sve gora od njegove smrti", objasnila je, prenosi Hollywood Reporter.
Klaus Kinski najpoznatiji je po radu s redateljem Wernerom Herzogom, a preminuo je 1991. u dobi od 65 godina.