POKAZALA U VIDEU

Hailey Bieber, model i supruga Justina Biebera, ima prilično veliki broj vjernih sljedbenika na društvenim mrežama.

Ovog ljeta podijelila je savjete kako napraviti bisernu manikuru, da bi u vrlo kratkom roku kromirani puder nestao s polica prodavnica.

Sada nas je osnivačica kozmetičke linije "Rhode Skin" počastila još jednim svojim beauty trikom - njenim omiljenim nude makeup lookom za usne.

Ako je suditi po rasprodanim proizvodima, i ovaj je njen savjet postao viralan. Srećom, možemo ga kopirati i sa šminkom koju, sigurni smo, već imate u svojoj kozmetičkoj torbici.

Trebat će vam olovka za usne popularnog brenda slavnih Scott Barnes. Čini se da Bieber koristi toplu nude nijansu pod nazivom Naomi, no vi možete koristiti bilo koju drugu olovku za usne u boji kože.

Tajna ove tehnike šminkanja leži u načinu apliciranja.

Za početak, Bieber olovkom za usne iscrtava rub donje i gornje usne, koje zatim lagano osjenči prstom. Međutim, kad je riječ o njenoj gornjoj usni, ona iscrtava samo njeno središte - dio ispod Kupidovog luka - pa lagano prstima utapka boju.

Sljedeći korak u postizanju ovog jednostavnog nude looka je bogati sloj transparentnog sjaja. U ovom slučaju, Bieber koristi Peptide Glazing Fluid vlastitog brenda Rhode Skin, ali vi možete posegnuti za bilo kojim hidratantnim sjajem za usne koje imate pri ruci. I to je to - jednostavno, decentno i lijepo.

 

@haileybieber the lip combo vibe I’m feeling for fall 😍🤎 @rhode skin ♬ She - Tyler, The Creator

Izvor: Faktor