POKUŠAVALI GA POPRAVITI

Katy Perry doživjela je nezgodu tokom snimanja emisije "American Idol" gdje joj se raspao metalni top koji je nosila pa se morala skrivati ispod jastuka.

Pjevačica je podijelila snimak koji prikazuje pokušaje da ga popravi usred emisije. Naime, djelovalo je da je metalni top koji je nosila pukao pozadi te je u svakom trenutku mogao spasti.

"Treba mi da top ostane na meni", izgovara pjevačica na snimku koji potom prikazuje njene kolege koji joj pokušavaju pomoći. Ona potom drži ključ i govori ekipi da "ako se ne popravi, gledaoci emisije će dobiti više nego što su očekivali".

U jednom trenutku, njen kolega iz žirija Luke Bryan joj je također pokušao pomoći, ali je nekoliko trenutaka kasnije odustao.

Šaleći se zbog nezgode pjevačice i Bryan i Lionel Richie su kazali da će im rejting skočiti. Snimak je završio tako što se pjevačica skrivala ispod stola,a potom je grudi prekrila jastukom.

Nakon emisije, Perry je za Access Hollywood govoila o incidentu i priznala da je znala da je rizikovala sa ovom neobičnom odjećom.

"Ne bih to nazvala kvarom, samo ću reći da je to bio zanimljiv trenutkak na televiziji uživo", kazala je.