UPOREDIO FOTOGRAFIJE

Angelina Jolie je nedavno na premijeri brodvejske predstave "The Outsiders" oduševila izgledom, a plastični hirurg je sada analizirao fotografije te otkrio šta je radila na sebi.

Naveo je da se pitao kako u 48. godini izgleda isto kao što je izgledala prije 10 godina.

"Mnogi su komentari da ova žena nije ostarila nijedan dan i složio bih se s tim. Prema zlatnom rezu, ona ima jedno od najsimetričnijih lica. Dijelovi njenog lica su generalno u proporciji. Ima definisane jagodice, ravan nos koji je pri vrhu podignut, pune i oblikovane usne, naglašenu vilicu", između ostalog je naveo.

Dodao je da je ovaj zadivljujući izgled dobila zatezanjem lica i vrata. Uporedio je njene fotografije snimljene 2014. godine i prošle sedmice. Pokazao je da su na njenom uhu vidljivi znakovi plastične operacije. Hrskavica je smanjena, a oblik tragusa je drugačiji u odnosu na ranije.

"Posao je odrađen do perfekcije. Mislim da ne može izgledati bolje", kazao je.

Podsjećamo, Angelina je na spomenutoj predstavi radila sa svojom kćerkom Vivienne Jolie-Pitt, koja je bila volonterka asistentica.

"Ona je veoma ozbiljna kada je riječ o radu u pozorištu i naporno radi kako bi doprinijela predstavi", izjavila je Angelina ranije.