Nicole Scherzinger je zablistala sinoć na dodjeli Oliver Awards u Roya Albert Hallu u Londonu te prikupila brojne komplimente.

Za ovu priliku je odabrala izrezanu crnu haljinu kojom je naglasila dekolte i nogu. Izgled je upotpunila naglašenom šminkom, pletenicom, nakitom i špicastim štiklama.

"Ona je definitivno jedna od najzgodnijih žena na svijetu", "Pored tolikog talenta, oduzima dah i svojim izgledom", "Predivna je", "Zasjenila je sve druge", neki su od komentara na društvenim mrežama.


Foto: EPA-EFE

Na događaj je stigla s dva asistenta koji su pridržavali njenu haljinu i pobrinuli se da u svakom momentu izgleda savršeno te zaručnikom Thomom Evansom.

Osvojila je nagradu za najbolju glumicu u mjuziklu za "Sunset Boulevard". Njen kolega Tom Francis je zahvaljujući istom ostvarenju dobio nagradu za najboljeg glumca u mjuziklu.

"Oduvijek sam željela biti pjevačica i snimati mjuzikle. Sanjala sam o mnogim ulogama. Iskreno, uloga Norme Desmond nije bila među njima, ali Bog djeluje na misteriozne načine. Ovo je jedna od najhrabrijih stvari koje sam uradila i na tome mogu zahvaliti režiseru Jamieju Lloydu", izjavila je.