NASTAVILA S PERFORMANSOM

Jennifer Lopez nedavno je doživjela nezgodu na nastupu uživo kada je usred performansa slučajno iščupala ekstenziju za kosu.

Naime, pop zvijezda je sa svojim plesačima i plesačicama nastupala u emisiji "Saturday Night Live", gdje je pjevala svoju novu pjesmu "Can't Get Enough".

Međutim, usred nastupa jedna od ekstenzija je popustila i Lopez ju je povukla. No, to je nije spriječilo da nastavi sa svojim performansom pa je nastavila i pjevati i plesati istim tempom.

Jedan korisnik društvenih mreža podijelio je ovu situaciju, ali Lopez je za svoj postupak dobila samo komplimente. No, bilo je i onih koje je nezgoda nasmijala.

"Nastup se mora nastaviti", "Kakva diva", "Volim je! Kakva zvijer na sceni", "Apsolutno profesionalna", "Nastup je bio toliko dobar da nisam ni primijetio nezgodu", "Kraljica", "Ovo je dobro podnijela", "Izgleda nevjerovatno", bili su samo neki od komentara.

Podsjećamo, Jennifer Lopez nedavno je objavila pjesmu "Can't Get Enough", koja će se naći na novom albumu, a zbog mladolikog izgleda u spotu, mnogi fanovi su je prozvali vampirom.