KATASTROFALNE OCJENE

Na Netflixu je nedavno objavljen film "Deep Fear", a loši dijalozi, radnja i gluma razbjesnili su gledatelje koji su film "nagradili" niskim ocjenama i negativnim komentarima.

Ovaj triler o preživljavanju prati živote olujom pogođenih trgovaca drogom koji prisiljavaju jahtašicu da izvadi njihovu potopljenu zalihu kokaina iz dubine koja je prepuna morskih pasa.

U glavnoj ulozi je Ed Westwick najpoznatiji po ulozi Chucka Bassa u seriji "Gossip Girl" te rumunjska glumica Mãdãlina Ghenea koji zbog izgleda uspoređuju sa Sophiom Loren.

Film je prikupio samo 14 posto na Rotten Tomatoesu, dok je na Imdb-u ocijenjen sa samo 4.4.

Gledatelji nisu bili impresionirani filmom, navodeći očajnu glumu kao glavni faktor.

"Ovo je užasno. 'Deep Fear' predstavlja takav potpuni neuspjeh ljudske kreativnosti i profesionalizma da zahtijeva da prihvatimo sadržaj stvoren umjetnom inteligencijom", napisao je jedan gledateljj na X-u.

"Ovo razbija vjeru u umjetnost koju su stvorila ljudska bića. Zbog toga i žudimo za umjetnom inteligencijom", složio se drugi.

"Molim vas da pogledate prvih 10 minuta filma 'Deep Fear' na Netflixu'. Kako bi umjetna inteligencija uopće mogla raditi lošije dijaloge? Mogu li glumci biti drveniji i nehumaniji? Ovo je tako loše", dodao je treći.

Negativni komentari osvanuli su i na Instagram profilima glavnih glumaca.

"Kad bih morao birati između tebe i morskog psa, mislim da je morski pas bolje glumio", "Loša glumica, izgleda kao da ima 50 godina zbog svih filera i loše šminke", "Apsolutno najgora gluma u koju sam vidio u životu", poručili su im pratitelji.