Kanye West se našao na udaru kritika nakon što je na društvenim mrežama objavio eksplicitne fotografije svoje supruge Biance Censori.

U opisu jedne od fotografija je naveo da Bianca ove godine "neće nositi hlače". Mnogi su izrazili zabrinutost jer smatraju da ju je natjerao da ovako pozira, prenosi TMZ.

"Kada ćeš je prestati ponižavati?", "Izgleda kao da je kidnapovana", "Mislila sam da je ovo Kim", "Kanye, vrati se Bogu", "Dakle, neće ti smetati kada tvoje kćerke porastu i počnu se oblačiti ovako?", neki su od komentara.


Foto: Instagram/kanyewest

Niko od njih se nije oglasio povodom ovih kritika. Izvor je ranije za američke medije kazao da Kanye ima niz pravila za Biancu, koja uključuju da nikad ne govori i nosi samo ono što on želi da ona nosi.

Također mora jesti određene namirnice i trenirati, iako Kanye ne trenira. U novembru je objavljeno da su njeni prijatelji izrazili zabrinutost za njeno zdravlje te je savjetovali da se rastane od njega.


Foto: Instagram/kanyewest

"Njena porodica nema dobro mišljenje o Kanyeu. Smatraju da se nije trebala udati za njega. On je izuzetno teška osoba. Bianca ima mnogo strpljenja", rekao je izvor.

Iako je nakon toga objavljena vijest kako je Bianca napokon shvatila da je on kontroliše i da su se odlučili na neko vrijeme razdvojiti, otputovali su na odmor u Dubai i još uvijek su nerazdvojni.