PROŠETALA BEZ VEŠA

Bianca Censori poznata je po svojim bizarnim i prilično golišavim kombinacijama, a ovaj put bi zbog jednog takvog izdanja mogla čak u zatvor.

Naime, supruga Kanyea Westa mogla bi se suočiti sa zatvorskom kaznom i pozamašnom novčanom kaznom nakon što se u Parizu prošetala u prozirnim štramplama bez donjeg veša. Paparazzi su je uhvatili tokom kupovine.

29-godišnja manekenka svoj odvažni izgled upotpunila je plavom uskom majicom, bundom i visokim potpeticama, a kratku kosu je zalizala unazad.

Kanye je bio konzervativnije obučen u crni kaput i pantalone. Nakon kupovine, par je viđen kako izlazi iz dizajnerske radnje i ulazi u automobil koji ih je čekao, a obožavatelji su napolju tražili fotografije i autograme.

Prema krivičnom zakonu "namjerno seksualno iskazivanje pred očima drugih na mjestu dostupnom javnosti kažnjivo je jednom godinom zatvora i novčanom kaznom".

Kazna iznosi oko 15.000 eura. Golotinja sama po sebi nije ekvivalentna nepristojnosti, dodaje se u zakonu.

Ovo nije prvi put da su Kanye i njegova supruga Bianca suočeni su s novčanom kaznom zbog golotinje i nedoličnog ponašanja. U Italiji se desilo slično, a predviđena kazna je bila 10.000 eura.