POVRATAK U PROŠLOST

Dwayne Johnson prisjetio se svog "kultnog" modnog izdanja iz prošlosti te se za Božić maskirao u samog sebe, a snimak je privukao više od 60 miliona pregleda.

Naime, 51-godišnjak je na Instagramu podijelio video u kojem kopira jedno od svojih modnih izdanja koje je ranije postalo viralno. Radi se o njegovoj odjevnoj kombinaciji iz 1994. godine, koja i danas izaziva brojne reakcije.

The Rock je nosio crnu rolku dugih rukava i teksas farmerke koje je opremio zlatnim lančićem i crnom torbicom. Također, nosio je i periku koja kopira njegovu nekadašnju frizuru.

Sam video je pregledan više od 60 miliona puta te su uslijedili komentari njegovih kolega i obožavatelja.

"Kolika zvijezda moraš biti da uspješno nosiš kostim samog sebe?", "ikonično", "hvala što si vratio uspomene iz 90ih", samo su neki od komentara.

Dwayne Johnson je prethodno za E! News' govorio o sitcomu "Young Rock" koji prati period njegovog odrastanja i mladosti te je tom prilikom otkrio pozadinu njegove poznate fotografije iz 1994. godine i pojasnio odabir omraženog modnog dodatka.

Bivši profesionalni hrvač je u intervjuu kazao kako je u mladosti bio "loš dečko koji stalno upada u nevolje", kao i da je od malih nogu posebno pokazivao interes za žene.

Pojašnjavajući svoju zloglasnu fotografiji iz 1994. godine na kojoj nosi crnu rolku usklađenu sa srebrnim lancem i farmerkama uz upečatljivu frizuru posebno se dotakao torbice koja je mnogima omraženi modni dodatak.

Prethodno je sugerisao šta se moglo nalaziti u torbi tokom prve sezone serije "Young Rock", a sada je kazao da je tu "čuvao brojeve telefona".