ZNOJ KAPA NA SVE STRANE

Američki glumac Dwayne Johnson, popularni The Rock, objavio je video napornog treninga i mnoge zaprepastio zbog jednog detalja.

Naime, u videu 51-godišnji glumac diže utege i dok mu nenormalna količina znoja pada s lica.

U opisu je objasnio da je u teretani bilo "vruće kao u paklu, kao u sauni", pa se pohvalio kako je "uspio izdržati" i odraditi "odličan trening".

Međutim, fanovi su ostali zbunjeni The Rockovom nevjerovatnom količinom znoja prilikom vježbanja, a neko je primijetio kako njegov trening baš i nije toliko intenzivan.

"Čovječe, znojiš se kao lik iz crtanog", napisao mu je jedan, a drugi dodao: "Je li još neko primijetio da diže samo 9 kg sa svake strane?" i tako pokrenuo stotine komentara.

"Ovo mogu i ja", "Nisam toliko mokar ni kad se tuširam", "Zašto se toliko znojiš?", "Ovo je malo! Dušo, zašto se naprežeš?", "Ovo ne može biti stvarno" i "Mora da je tamo bilo vruće. Čak se ni bodybuilderi ne znoje toliko", neke su od reakcija na video koji je pokupio dva miliona lajkova.

Inače, glumac je ranije izjavio da obično jede oko 6.000 kalorija dnevno kako bi podstakao svoje intenzivne treninge i održao svoju mišićnu građu.