POVODOM 57. ROĐENDANA

Glumica Salma Hayek proslavila je 57. rođenda, a svoje fanove oduševila je fotografijama u bikiniju koje je objavila na Instagramu.

"Sretna sam što sam živa i duboko sam zahvalna za sve blagoslove! Za moju voljenu porodicu, za moje dragocjene prijatelje, za moje zdravlje, za moj posao koji me drži, moj tim koji mi daje snagu, moj odnos prema životinjama i prirodi, i ljubav svih mojih vjernih obožavatelja. Sretan mi 57. rođendan!!”, čestitala si je glumica rođendan i pokazala da i u šestom desetljeću izgleda besprijekorno.

Za svoju savršenu liniju dobila je brojne komplimente pa joj je jedan obožavatelj napisao: "Hvala ti što se nisi podvrgnula svim tim smiješnim operacijama." Drugi joj je poručio: "57 godina i još uvijek izgledaš bolje nego dvadeset godina mlađe djevojke".

Brojnim čestitkama među prvima se pridružio i Antonio Banderas te brojne njezine kolege poput Viole Davis i Antonyja Hopkinsa, ali i manekenke Mirande Kerr i Linde Evangeliste.

Glumica je ranije progovorila o svom mladolikom izgledu.

"Vježbam restorativnu jogu, koja drži mišiće aktivnim cijeli dan. Dakle, čak i kad perete zube, radite na mišićima", rekla je za časopis People.

Zaljubila se i u skakanje na trampolinu, a voli i vodu pa roni te pliva. Također, voli ples i uživa u šetnjama sa svojim psima.

"Ne pitajte me koja je moja filozofija prehrane jer ja ne držim dijetu. Nisam disciplinirana", dodala je.