BLISTA NAKON RASKIDA

Prošlo je više od godinu dana kako su Shakira i Pique javno objavili da je njihovoj ljubavi došao kraj i da svako nastavlja svojim putem, ali da će zajednički brinuti o dvojici sinova, Milanu i Sashi.

Ubrzo se saznalo da za Piquea taj put znači uživanje sa 22-godišnjom studenticom s kojom je Shakiru varao mjesecima, dok se kolumbijska pjevačica zatvorila u studio odakle je izbacivala hit za hitom koji su osvajali svjetske muzičke ljestvice.

Početkom aprila Shakira je s djecom konačno napustila Barcelonu i započela novi život u Miamiju. Osim poslovnim obvezama koje je bila stavila u drugi plan radi porodice, Shakira se posvetila i privatnom životu te je viša puta viđena u izlascima u društvu drugih slavnih osoba kao što su manekenka Gisele Bündchen, NBA zvijezda Jimmy Butler i vozač Formule 1 Lewis Hamilton.

Pjevačica se također aktivirala i na svom Instagram profilu gdje u posljednje vrijeme objavljuje videe na kojima zavodljivo pleše, a koji preko noći postaju viralni.

Upravo je ples, uz muziku, jedna od najvećih Shakirinih ljubavi, a njeni pokreti su i jedna od stvari koji su ovu pjevačicu na početku karijere izdvojili na muzičkoj sceni.

U komentarima je fanovi ne prestaju hvaliti te joj pišu kako godinama nije izgledala zadovoljnije i sretnije.

Inače, u jednom od intervjua prije par godina Shakira je istaknula kako se odrekla karijere kako bi se Gerard mogao posvetiti svojoj, a ona odgoju djece. Također, dodala je kako je on "zaštitnički nastrojen" pa i nije previše sretan kada snima duete s muškim izvođačima.

"Zato sam ja sada snimila pjesmu s Rihannom", rekla je tada Shakira.