FOTOGRAFIJE S ODMORA

Britanska pjevačica Rita Ora pohvalila se fotografijama s odmora na kojima je pozirala u bikiniju pokazavši impresivno tijelo.

Rita Ora je sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila nekoliko isječaka s njenog putovanja na Ibizu, a potom su uslijedile fotografije u kupaćem kostimu.

Odjevena u bikini 32-godišnja pjevačica izgledala je senzacionalno dok je uživala u danu na brodu sa suprugom i prijateljima.

Pokazavši svoje zategnute trbušne mišiće Ora je pozirala u srebrnom dvodijelnom kupaćem kostimu, a ovom izdanju je dodala i krupni zlatni nakit te par sunčanih naočala.

"Najzgodnija žena na planeti", glasio je jedan od komentara na ovo izdanje pjevačice koja oduševljava svoj fizičkim izgledom.

Britanska pjevačica albanskih korijena u svojim pojavljivanjima u javnosti često bira prozirne i uske komade kojima naglašava svoj fizički izgled.

Rita se početkom augusta prošle godine u tajnosti udala za svog partnera, reditelja Taiku Waititija. Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Londonu, a tek su na prvu godišnjicu odlučili podijeliti detalje i fotografije sa svadbe.