Mariah Carey (41) pokazala je svoju novu vitku figuru reklamirajući program za mršavljenje Jenny. Zahvaljujući njemu nakon trudnoće je izgubila 32 kilograma.

Nakon što je vratila svoju figuru nakon porođaja, pjevačica ju je pokazala u reklami za program mršavljenja Jenny Craig.

Mariah Carey (41) pozirala je u uskim kratkim haljinicama i pokazala svoj novi izgled nakon gubitka 32 kilograma. 

"Zašto baš Jenny? To je zato jer on daje rezultate", objasnila je Mariah koja je u aprilu prošle godine rodila sina Marooca i kćer Monroe.

Pjevačica je priznala da je zbog dobivenih kilograma nakon trudnoće osjećala pritisak medija da što brže mora smršavjeti.  U srpnju prošle godine, dva mjeseca nakon poroda, okrenula se programu mršavljenja Jenny i počela gubiti kilograme. Zahvaljujući tom programu izgubila je 14 kilograma i 18 kilograma vode u tijelu koja joj se nakupila tijekom trudnoće.

"Ponosna sam koliko sam teško radila da vratim svoju figuru. To sam morala učiniti zbog sebe", rekla je pjevačica nedavno u Rosie showu na OWN-u.

Mariah je nedavno progovorila i o tome zašto je odlučila surađivati s firmom.

"Kao pjevačica koristim glas kako bih zabavila ljude. No danas želim koristiti svoj glas kako bih skrenula pozornost na ozbiljne stvari. Dvije trećine Amerikanaca ima veliki rizik za bolesti srca i dijabetesa. To je uglavnom zbog nezdravih navika u prehrani i nedostatka fizičke aktivnosti", zaključila je Mariah.