Kada su se pojavile glasine o navodnom preljubu supruga Alicije Keys Swizza Beatza s 23-godišnjom Christinom Elizabeth, pjevačica ih je neizravno komentirala na Twitteru, pišući da su smiješne.

Očito je i dalje uvjerena da Swizz nije zainteresiran za druge djevojke te je sa suprugom veselo pozirala, želeći naglasiti kako je među njima sve u najboljem redu. Pjevačica i njen suprug jučer su odvojili malo vremena samo za sebe te se zaputili na premijeru filma "Five" u New Yorku.

Pjevačica je tijekom vikenda na nastupu na iHeartRadio Music Festivalu predstavila svoju novu pjesmu "A Place of My Own" na kojoj je marljivo radila. Također se bavi i pripremanjem novog albuma, a njezin je suprug nedavno rekao kako bi mogla napraviti duet s Adele. "To bi bio sjajan trenutak jer obje imaju nevjerovatne stilove i jako se međusobno poštuju", rekao je Beatz, koji je sinoć Aliciju ponosno pratio na premijeri, na kojoj su bili i brojne ostale zvijezde. Tako su film "Five" došli pogledati Jennifer Aniston, ali bez dečka Justina Therouxa, Demi Moore, Ellen Barkin, Patricia Clarkson, Gloria Estefan te brojni drugi.