KONCERT U BERLINU

Grupa Bijelo dugme je nedavno održala koncert u Berlinu, a sada je na društvenim mrežama privukao pažnju snimak Mladena Vojičića Tife.

Na TikToku je objavljen video na kojem on s kolegama iz benda izvodi pjesmu "Radi radio" uz uvredljiv opis: "Žalosno je kada se neko ovako pose*e na cijelu karijeru. Radio radio, ali više ne radi."

"Koja katastrofa. Narkomančina", "Narkoman", "Ko je ovaj klaun?", "Žalosno. Bio je vrh i postigao ogromnu popularnost s Bijelim dugmetom. Ovo mu nije trebalo", neki su od komentara.

@bokilazar1 BIJELO DUGME#RADIO RADIO#AL ♬ Originalton - Boki Lazar
Snimak je dosad pregledan više od 200.000 puta. Tifa se i pretprošle godine našao na meti negativnih komentara zbog pjevanja. Naime, tada je objavljen snimak koncerta Bijelog dugmeta u Frankfurtu. Na kritikama nije štedio ni Alen Islamović.

"Baviti se poslom od kojeg živiš, zarađuješ i uzdržavaš svoju porodicu je teška obaveza. Treba izdržati i sve moguće pritiske. Ovako se ne odnosi prema poslu i prema prijateljima koji ti ipak nude komad kruha i koji pokušavaju doprinijeti svima. Nije ovo lagan kruh, ali ja ga cijenim i to svaku mrvicu", napisao je Islamović na Facebooku.