Viralno

Mladoženja je otkazao svoje vjenčanje na dan ceremonije nakon što je saznao da je njegova buduća supruga u posljednji trenutak otišla posjetiti bivšeg dečka.

Par, koji nije imenovan, postao je viralan na društvenim mrežama nakon što je mladoženja snimljen kako odbija poslušati svoju uzrujanu mladu i ostavio je nasred, prenosi Daily Star.

Jedan izvor otkrio je da je muškarac saznao da ga je njegova buduća supruga navodno prevarila "posljednji put" prije vjenčanja. No izvještaji kažu da je jedna od njenih prijateljica obavijestila mladoženju o tome šta je uradila, što je dovelo do drame koja je izbila na ceremoniji.

Mlada je snimljena kako plače i moli svog zaručnika za još jednu priliku, ali nije je dobila. Nakon što je cijela situacija podijeljena na TikToku, mnogi korisnici rekli su da su tužni zbog mladoženje, ali da im je drago što je saznao prije nego što bude prekasno.

"Čovjeku trebaju sve pohvale, ona se može mirno otići udati za svog bivšeg”, komentarisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: "Osoba koja je rekla mladoženji, doista ga je izbavila od zla. Kunem se da njihovo prvo dijete ne bi bilo njegovo, već od njenog bivšeg dečka."

Snimak možete pogledati ovdje:

 
@dansiwstv

Breaking news Bride goes mad after groom cancels wedding at Kasoa Information emanating from Kasoa in the Awutu Senya East Municipality of central region indicates that, a bride believed to be in her late twenties has gone mad after the groom abruptly cancelled wedding ceremony which was ongoing at Kasoa yesterday. The reason behind the cancellation of the wedding is not know as at filing this stay tune for mor details

♬ original sound - dansiws