RASPLAKALA SE

Buduća mladenka Kayla spremala se udati za ljubav svog života, no neposredno prije početka velikog dana, iznenadila se kad je od zaručnika dobila dar koji nije bio za nju.

Mladenka Kayla Rae je oduševila svoje pratitelje nakon što je podijelila iskren trenutak s dana svog vjenčanja. Malo prije nego što je prošetala do oltara, dobila je dar od svog budućeg supruga - ali dar iznenađenja nije bio za nju. Zapravo, bio je namijenjen nekome ko još uopće ne postoji.

@kayrae.e i cry watching this video every time #foryou #baby #weddingtiktok #emotional ♬ original sound - ✨🌊
Mladoženja je na dan vjenčanja svojoj dragoj poklonio narukvicu koju će njihovo prvo dijete nositi na svom vjenčanju. Video je na društvenim mrežama izazvao lavinu reakcija, kao i suze te je skupio milioonske preglede.

"Za svoje prvorođenče, ovo je spremljeno za tebe, na dan vjenčanja mene i tvoje majke 2023. Želio sam nabaviti nešto što će trajati godinama i što ćeš nositi na dan kada kreneš do oltara... - čita ona", boreći se sa suzama.

"Trenutno ne znamo kako izgledaš, kako izgleda tvoj osmijeh, jesi li duhovit kao tvoj tata ili dosjetljiv kao tvoja mama, ali znamo u ovom trenutku, danas, da si voljen jer ćemo te imati kao produžetak naše ljubavi", nastavila je.

Kada je završila s čitanjem, Kayla više nije mogla obuzdati emocije i oči su joj bile pune suza, a ova gesta oduševila je ekipu na internetu.