JEDNOSTAVNO PROŠETAO

Dok su princ William i Kate Middleton u subotu čekali na ulazak u londonski pub prije ceremonije krunidbe kralja Charlesa, jedan prolaznik je nekako uspio proći osiguranje i jednostavno prošetati pored njih.

Muškarac koji je prošao pored njih nije bio svjestan da prolazi pored članova kraljevske porodice, što je iznenadilo ljude koji su strpljivo čekali priliku za fotografiranje s princom Williamom i Kate Middleton. Izbezumljenom muškarcu prišao je zaštitar koji ga je pristojno odveo s mjesta događaja. Kada su to uočili, prisutni fanovi su se počeli glasno smijati jer nisu mogli vjerovati što se upravo dogodilo.

Snimak koji prikazuje Williama i Kate kako razgovaraju ispred londonskog puba Dog and Duck ubrzo je postala hit na društvenim mrežama, posebno zbog princezine reakcije na ovu neobičnu situaciju. Naime, kada je Kate shvatila o čemu se zapravo radi, nasmijala se i pogledala da vidi šta će se dogoditi sa zbunjenim muškarcem.

"Taj čovjek vjerovatno nije imao pojma pored koga prolazi i volim to kod njega", "Postao je slavan, a toga nije ni svjestan", "On doslovno ne razmišlja o njima", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.