Viralan video usrećio sve

Parovi koji su se susreli sa problemima sa začećem vrlo dobro znaju koliko je to teško i stresno iskustvo koje može potrajati godinama.

Upravo se to dogodilo influenserki Madison Bender i njenom suprugu, koji su godinama bezuspješno pokušavali da dobiju bebu. Kada je Madison napokon ostala u drugom stanju, lijepu vijest odlučila je da otkrije mužu i pritom sve snimi.

Njegova reakcija kada je saznao da će postati otac nakon godina pokušavanja oduševila je mnoge ljude na društvenim mrežama, a emotivni snimak je u kratkom vremenu postao viralni hit.

Trenutno ima oko 20 miliona pregleda i preko dva miliona komentara.

"Predivno, toliko mi je drago zbog vas i što ste napokon uspjeli. Čestitke", "Nikada nisam bio ovoliko sretan zbog nekoga koga ne poznajem" samo su neki od mnogih komentara.

U opisu snimka Madison je također otkrila da čekaju blizance.

 
@madisonbendr telling my husband that we are pregnant after struggling with infertilty 🤍 we got pregnant with TWINS on our second round of letrazole 👶🏼👶🏼 God is so good and He has more in store for you than you can ever imagine for yourself #infertilityjourney #pcos #letrazole #pregnancyannouncement #letrazole #pcos #infertilityjourney ♬ Goodness of God (Live) - CeCe Winans