Društvene mreže

Na društvenim mrežama pojavio se video na kojem je aligator zgrabio za ruku zaposlenicu zaduženu za odgajanje gmazova i rukovanje s njima i povukao ju je u svoj bazen.

Sve se to odvilo u nekoliko trenutaka za vrijeme proslave dječjeg rođendana. Lindsay Bull, 31-godišnja trenerica prevezena je u bolnicu nakon što se aligator naglo okrenuo tokom hranjenja na izložbi gmazova u West Valley City, državi Utah.

Čim ju je ugrizao za ruku, počeo ju je vući i trzati svom snagom, pa je i povukao u vodu, ali srećom, ovaj stravičan događaj nije prerastao u takav užas, piše Mirror.

Slavljenikov otac Donnie Wiseman je priskočio u pomoć, a na videu se vidi koliko je radnica bila blizu da izgubi život. Došao je i još jedan muškarac u pomoć. Dok je Donnie bio na leđima aligatora i ruka zaposlenice u ustima životinje, čuje se kako joj drugi muškarac objašnjava kako treba pomoći s izvlačenjem ruke iz usta gmaza. Donniejeva borba s aligatorom je potrajala još neko vrijeme. Lindsey mu je rekla da treba sjesti na aligatora, maknuti ruke s njegovih usta i pod hitno se maknuti i pobjeći iz bazena.

- Ne mislim da me ugrizao s namjerom. Izgledalo mi je kao da se poskliznuo, a moja ruka se našla na putu. No nakon par trenutaka je zaista zagrizao i shvatila sam da sam u opasnosti - rekla je Bull za lokalne medije.



24sata.hr