Na mitingu u Novom Pazaru

Podjednako cenimo Altun-Alem džamiju i Petrovu crkvu. Kao Boga vas molim, nemojte da slušate one koji bi da nas vrate u prošlost, da se opet svađamo i tučemo, kazao je Vučić...

Aleksandar Vučić je na mitingu u Novom Pazaru izjavio da podjednako poštuje Altun-Alem džamiju, kao i Petrovu crkvu, čime je pozvao ljude da se ujedine i da se okrenu budućnosti, piše Slobodna-bosna.

Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić je ulicama Novog Pazara prošetao sa Muamerom Hukićem, bokserskim prvakom.

Pored rukovodstva SNS i SDPS mitingu u Novom Pazaru prisustvuju mnoge poznate ličnosti, među njima i Milorad Veljović, bivši direktor MUP-a.

Aleksandar Vučić se Pazarcima obratio prijateljskim riječima:

– Podjednako cenimo Altun-Alem džamiju i Petrovu crkvu. Kao Boga vas molim, nemojte da slušate one koji bi da nas vrate u prošlost, da se opet svađamo i tučemo. Nama u Pazaru ne trebaju prazne kuće, trebaju nam kuće pune dece, škole pune đaka i fabrike pune radnika – izjavio je Vučić i dodao:

– Ponosim time što ste u prethodne dve godine mogli da vidite da se prema vama ophodim kao prema bilo kom Srbinu iz Beograda. Znam da znate da sam iskren, jer sam ovo govorio i u Beogradu i u Pazaru, kao i u Sarajevu, i usred Banjaluke – rekao je Vučić, koji je više puta prekidan aplauzom više hiljada ljudi koji su se okupili da podrže SNS.

Predsjednik SNS zahvalio je Bošnjacima u Novom Pazaru što nisu zviždali na zvuk himne Srbije.

– Znam da ovde, među okupljenima ima najviše Bošnjaka, i znam da ste čuli nešto što vam se možda nije svidelo, i zato vam hvala što niste zviždali – rekao je Vučić i pozvao Ljajića da mu se priključi na bini rečima “Dođi, Rasime, da i ja dobijem koji aplauz”.