CIRKUS SE NASTAVLJA

Cirks koji Srbija živi u eri Aleksandra Vučića i njegovog SNS, ne prestaje. Proteklih dana top tema, koju je nametnuo upravo Vučić, bila je vezanja za njegovog biološkog oca.

Vučić je svog oca Anđelka za potrebe obraćanja javnosti posjeo pored sebe i snimio za Instagram. Sve je započelo nakon što je sam Vučić izjavio kako nikako nije biološki sin kosovsko-albanskog novinara Fahrija Musliua.

Fahri Musliu je albanski novinar koji je godinama bio zaposlen u Radio Televiziji Srbije, gdje je bila zaposlena i Angelina Vučić, majka predsjednika Srbije.

Fahri Musliu je ranije potvrdio da je radio s Vučićevom majkom na Radio-televiziji Srbije, ali je demantirao špekulacije da je on Vučićev otac. Musliu za Danas kaže da ne želi da komentariše to što ga je Vučić spomenuo, jer se, kako ističe, ne bavi klevetama čije god da su”.

“Neka se Srbi i Albanci zabavljau glupostima pošto im je u krvi da se bave klevetama i tuđim životima”, navodi Musliu za Danas.

Vučić snimio oca za Instagram

„Oni političari koji su preko svojih medija pokušali da napadnu porodicu Vučić, nisu napali samo moju majku, moga oca, mene … Oni su napali svaku porodicu u Srbiji. Oni žele uništenje naših porodica, oni žele uništenje naše zemlje. Napisali su, za one koji ne znaju, da sam demantovao da je izvjesni gospodin Fahri Musliu moj otac, želeći da kažu da on to jeste.

Ponosan sam na svog oca, na svoju majku. Znam koliko je poštena, časna i odana bila, i njemu, i porodici, i državi. Još jedanput da vam kažem, moj otac je Anđelko, ja ga volim beskrajno. Sačuvaćemo sve porodice u Srbiji i sačuvaćemo Srbiju od vas neodgovornih, progonitelja koji biste da srušite sve što je ova zemlja napravila“, poručio je Vučić.

Ono što je zanimljivo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pomenuo je Fahri Musliua ničim izazvan, u jednom od mnogobrojnih gostovanja na televizijama.

“Napadaju me da imam ružne usne, ja nisam ništa radio na svojim usnama, za to je kriva moja majka koja me takvog rodila. To je stvar genetike. Optužuju me da mi je otac Fahrudin Musliu. Ja im ovom prilikom poručujem da se moj otac zove Anđelko Vučić, a ne Fahri Musliu“, kazao je Aleksandar Vučić.

List Danas je nakon toga objavio tekst „Albanac u Beogradu“: Ko je Fahri Musliu, za koga Vučić govori da mu nije otac?“, što je bio povod za orkestriran napad Vučićevih ljudi na novinare redakcije lista “Danas”.