nakon nedjelju dana

Policija Kosova uhapsila je noćas Filipa Vilotijevića (25) i Vukašina Smiljanića (20) zbog sumnje da su prije nedjelju dana učestvovali u pucnjavi na Adi Ciganliji kod Beograda kada je ubijena Tamara Radulović (29).

Na osnovu potrage koja je prije nedjelju dana raspisala Srbija, Policija Kosova lišila je slobode dvojicu srbijanskih državljana.
Kako je "Blic" pisao, njih je preko granice preveo sin Nasera Kelmendija i čuvao ih svih ovih dana.
Filip Vilotijević (25), koji se pod patronatom Liridona Kelmendija, mlađeg sina balkanskog narko-bosa Nasera Kelmendija, krio u Peći, nikada nije osuđen u Novom Sadu, jer su na čudan način sve istrage protiv njega prekidane.
Vjeruje se da su ovog novosadskog revolveraša od ruke pravde čuvali zaštitnici iz policije i vrha pravosuđa Srbije.
Na koji način su dvojica osumnjičenih stupili u kontakt s Kelmendijevim sinom i u kakvoj su vezi s njim, nije poznato. Zna se samo da je posljednja informacija o kretanju dvojice osumnjičenih bila sumnja da se kriju u okolini Novog Pazara, prenosi Blic.
Vilotijević i Cmiljanić sumnjiče se da su u nedjelju 12. maja učestvovali u pucnjavi u kojoj je slučajno ubijena Tamara Radulović. Pucnjava se dogodila na splavu "Justin Vanila" na Adi Ciganliji.