Gospodin 'Nesanica'

Funkcioner Demokratske partije Kosova Betim Gjoshi ocjenio da je izjava zamjenika premijera Besnika Beslimija da ne spava zbog Briselskog dijaloga, otkrila njegovo pravo lice, kao i lice premijera Albina Kurtija.

Gjoshi je na Facebooku naveo da Bislimija nije promjenio dijalog, već da je otkrio pravo lice Bislimija i Kurtija.

Gjoshi je na Facebooku konstatovao da je čudna izjava Bislimija je da su sprovođenje sporazuma i dijalog Kosova i Srbije počeli da mijenjaju njegovu ličnost, ako se ima u vidu da je Kurti rekao da su ti sporazumi "nacionalna izdaja"

"'Bojim se da je dijalog počeo da mijenja moju ličnost', rekao je Besnik Bislimi, čovjek koji ostaje budan samo da bi sproveo sporazume, koje je njegov šef Albin Kurti nazvao nacionalnom izdajom. Gospodine 'Nesanica', dijalog te nije otuđio, već je samo otkrio pravo lice ko si ti i Albin Kurti. Tvoje varanje se vidi kao crna mrlja na bijeloj košulji", kaže Gjoshi.

Prema njegovim riječima, Bislimi i Kurti su slagali da nećete nastaviti dijalog, a da se prethodno ne sazna sudbina nestalih.

"I danas Albin Kurti izjavljuje da je spreman da ide u Brisel kad god predsjednik Srbije Vučić želi", zaključio je Gjoshi

Izvor: Kosovo Online