Oponašao što je vidio na televiziji

Devalon Armstrong, trinaestogodišnji polubrat preminule petogodišnjakinje opisao je policiji kako ju je udario nekoliko puta u stomak, skakao po njoj i tukao ju laktom 'kao hrvači na televiziji'. Spomenuta televizija, World Wrestling Entertainment, oglasila se sapštenjem u kojem optužuju roditelje.

Malena Viloude Louis iz Terrytowna u američkoj Louisiani preminula je zbog divljačkog maltretiranja. Njen 13-godišnji polubrat trebao ju je čuvati dok im je majka Adlourdes Desvallons bila u trgovini, no on ju je pretukao. Primijetio je da ne diše i pozvao hitnu pomoć te ju počeo oživljavati. Žena se ubrzo vratila i zatekla kaotičnu scenu, no nije mogla ništa poduzeti. Dijete je umrlo zbog brojnih unutarnjih ozljeda, od čega je najteža bila probijena jetra u koju se zabilo slomljeno rebro, piše The Advocate. 
Dječak je najprije rekao policiji da se djevojčica žalila na bolove u stomaku i otišla oprati zube na gornji kat, nakon čega ju je pronašao na podu kupaonice. No, dan kasnije ispričao je policiji što se stvarno dogodilo, a detektivi su zabilježili da se dječak smijao dok je to opisivao.
Promijenio iskaz, smijući se
Rekao je kako ju je bacio na krevet nekoliko puta, udario nekoliko puta u stomak, skakao po njoj i tukao ju laktom "kao hrvači na televiziji". Ona je vikala da ju boli, no premlaćivanje je potrajalo još dvije do tri minute, sve dok majka nije nazvala da ih provjeri. 
Njihov vršnjak iz susjedstva rekao je policiji da je 13-godišnjak često zlostavljao svoju polusestru. Policija je tinejdžera optužila za ubojstvo i smjestila u centar za prihvat maloljetnih prestupnika. Sljedeći mjesec raspravljat će se o njegovoj ubrojivosti.
WWE izrazio saučešće i optužio roditelje i dječaka
Nakon što je priča izašla u javnost oglasila se i televizija, koja je prikazivala hrvanje, izražavajući saučešće zbog tragedije. Podsjećaju da je dječak optužen za ubistvo i da je utvrđeno "da ovo nije bila slučajna smrt uzrokovana hrvačkim potezima".
"Činjenice jasno ukazuju na pomanjkanje roditeljskog nadzora i na tinejdžera koji ima povijest nasilnog ponašanja prema petogodišnjoj polusestri. Nelogično je pomiješati opetovano, brutalno i u konačnici smrtonosno premlaćivanje petogodišnje djevojčice s imitacijom akcije viđene na televiziji WWE", stoji u njihovoj izjavi.
Naime, ovo nije prvi puta da taj program prozivaju u slučajevima kada djeca, oponašajući hrvanje, ozlijede pa čak i ubiju mlađu i slabiju djecu od sebe.