OTKRIO U PODCASTU

Poznati glumac Sergej Trifunović je u podcastu Balkanska pravila ispričao zanimljivu anegdotu u kojoj je glavni lik najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

Mnogi njegovi navijači se obraduju kada čuju novu priču u kojoj je glavni akter srbijanski teniser, a jednu takvu je ispričao poznati glumac.

"Imam dres Ronalda iz Real Madrida koji sam poklonio Novaku Đokoviću za 20. rođendan. Poklonio sam mu kada je bio 14. na svijetu. Rekao sam mu tada: 'Burazeru, cijele noći sam se opraštao od ovog dresa.' Ja mrzim zaista Real Madrid, ali imao sam dres Ronalda, imam još uvek dres Zidanea, imam dres Figa, Roberta Carlosa sam poklonio Smoke Mardeljanu pošto je to njegov omiljeni igrač, a Ronalda sam poklonio Đokoviću", rekao je Trifunović te otkrio pod kojim uslovima mu je poklonio dres.

"Rekao sam Đokoviću ovako: Vidi, imamo samo jedan dogovor. Ako nikada ne budeš prvi na svijetu, da mi vratiš dres", dodao je.
 
Nakon toga je uslijedio meteorski uspon Novaka Đokovića.

"Novak je zaj**** mozak, prošlo je godinu dana, a ja u Skoplju snimam film i gledam Wimbledon gdje Nole postaje prvi na svijetu, jede travu i ne zna šta još. I kunem ti se, prošlo je 30 minuta. Gledam na nekom malom televizoru i stiže mi poruka poslije 35 minuta: 'Sad sam zaslužio dres. Smajli' ", dodao je Trifunović.