KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI

U susretu 2. kola skupine E na Svjetskom nogometnom prvenstvu Švicarska je u Kalinjingradu svladala Srbiju sa 2:1 (0-1).

Srbija je povela preko Aleksandra Mitrovića u 5. minuti, no u nastavku je Švicarska preokrenula golovima Granita Xhake u 52. i Xherdana Shaqirija u 90. minuti.
 
Srbija je dominirala u prvom poluvremenu. Imala je rano vodstvo, imala je igru, imala je u rukama nokaut fazu. A onda, u nastavku utakmice sve su prosuli i put među 16 najboljih morat će sad tražiti na najteži mogući način – protiv Brazila.

”Ne znam što bih rekao. Igrali smo kao djeca. Umjesto da čuvamo rezultat, mi idemo prema naprijed kao muhe bez glave. Glupo, glupo, glupo. Užasno sam razočaran”, kazao je Mitrović, strijelac za Srbiju.

I dok je Mitrović za poraz okrivio sebe i svoje suigrače, srpski mediji napali su njemačkog suca Brycha da ih je pokrao i da je vodio Švicarce prema pobjedi.

”Sudije unakazile Srbiju – Šaćiri srušio Orlove u 90. minuti” i ”Stavili Nemca da sudi Švajcarcima, kao da su nama Crnogorca”, naslovi su koje donosi B92. S tim da je drugi izjava Kolarova.



”Sudija i švajcarski Albanci nam presudili, Srbija mora da pobedi Brazil ako hoće u osminu finala”, naslov je koji donosi Telegraf.rs.

Tabloid Informer u svom naslovu potencira da za Švicarsku igra puno igrača koji nisu rođeni Švicarci, poput čak četiri Kosovara.

POTOP SRBIJE – OD POBEDE DO PORAZA! Lažni Švajcarci srušili srpske “orlove”!