BIJESNI NAVIJAČ

Najskuplji nogometaš današnjice Paul Pogba napadnut je od strane ljutog navijača nakon što mu nije htio dati autogram.

Incident se dogodio u jednom restoranu u Manchesteru, a čitav slučaj postao je skandal. Što je i normalno, ako se uzme u obzir popularnost Pogbe u nogometnom svijetu kao i činjenicu da se radi o incidentu s napadom, javlja britanski tabloid The Sun.

The Sun piše kako je ljutit navijač na Pogbu bacio i tanjur, nakon čega se francuski ofenzivni veznjak udaljio u kut restorana, kako bi se što dalje maknuo od navijača koji je i dalje išao za njim, dobacivajući u ljutnji, pišu Englezi i dodaju kako je osoblje restorana spriječilo daljnju eskalaciju sukoba.



Na The Sunu ekskluzivno je objavljena i snimka situacije koju možete vidjeti ovdje, ali na snimci se ne vidi situacija kad je navijač bacio tanjur na Pogbu, nego trenutak poslije. Ubrzo je na lice događaja pozvana i policija koja je sve zabilježila.

Navijač je svoj napad i objasnio. Naime, prema njegovom svjedočanstvu o ovom događaju, Pogba mu je odbio dati autogram, što je bilo uvredljivo za njega, kako je on to kazao.

Jedan od svjedoka događaja izjavio je.

“Sve je eskaliralo vrlo brzo i prijetilo je da se ne završi fizičkim obračunom. Navijač je bio jako nervozan zato što je odbijen za autogram. Ali opet, Pogba je uživao u objedu sa svojim prijateljima, bio je jako miran. Očito mu je zasmetala pažnja koja se odjednom stvorila oko njega”, dao je do znanja očevidac.