PROCURILE FOTOGRAFIJE

U javnosti su procurile fotografije ostataka izgorene kuće u kojoj je teško stradao jedan od najvećih MMA boraca ikada dok je spašavao svoje roditelje od požara.

Coleman (59) završio je u induciranoj komi i na intenzivnoj njezi nakon što je spasio svoje roditelje iz požara u kući u Toledu (SAD) rano u utorak. Vijest je potvrdio njegov menadžer.

Požar se dogodio oko četiri sata ujutro kada je Colemana probudio lavež porodičnog psa. Slavni borac je spasio oca, a onda i majku iz gorućeg doma. Požar se dogodio u kuhinji.

Sada su objavljene fotografije ostataka kuće koji izgledaju zastrašujuće. Objavio ih je ugledni novinar specijaliziran za borilačke sportove Jonathan Snowden.

Snowden je objavio fotografije koje djeluju zaista zastrašujuće i govore nam kako je pravo čudo da se cijela porodica izvukla živa. Nažalost, Coleman je životno ugrožen tako da ova priča i dalje nema sretan kraj.

Menadžer člana Kuće slavnih UFC-a Michael DiSabato otkrio je kako je Coleman hitno prebačen u bolnicu helikopterom. Njegovi roditelji nisu teže povrijeđeni, a kći Morgan Coleman otkrila je da se njen otac bori za život.