HIT SNIMAK IZ SAD-A

Snimak iz Sjedinjenih Američkih Država postao je viralan nakon što je poznati snowboarder Loren Richardson slučajno upao na privatni posjed, a tu ga dočekao vlasnik s puškom u rukama.

Jednostavno, to su stvari koje se dešavaju u SAD-u. Richardson je boardao u kanjonu Big Cottonwood u Utahu kada je slučajno odlutao na privatni posjed.

Tu ga je dočekao mrzovoljni vlasnik posjeda dok je držao pušku u rukama. Richardson je sve snimao, a onda i objavio na društvenim mrežama, nakon čega je video postao viralan.

Richardson je snimao avanture na snowboardu, a onda je u jednom trenutku naletio na naoružanog čovjeka koji mu je žestoko zaprijetio.

"Učinite to ponovo i vaše tijelo će biti izbušeno. Imam sva prava da zaštitim svoju privatnu imovinu", galamio je vlasnik, a u tom trenutku čuje se boarder koji se izvinjava dok odlazi.

"Svi smo ovdje i zabavljamo se. Nadam se da niko neće stradati na snowboardu dok ih neko upuca. Nevjerovatno. Još uvijek ne mogu shvatiti da se ovo dogodilo", poručio je boarder koji je, uprkos pretrpljenom strahu, ipak prošao bez ozbiljnijih posljedica.

Ono što je interesantno, gradonačelnik Dan Knopp otkrio je kako je koliba, koju je grupa snowboardera iznajmila, smještena tako da nema drugi prilazni put osim preko tuđeg imanja.