HIT NA INTERNETU

Spektakularnoj bokserskoj priredbi "Day of Reckoning" u saudijskoj prijestolnici Rijadu prisustvovali su Cristiano Ronaldo i Conor McGregor, a kamere su zabilježile detalj koji je postao hit na društvenim mrežama.

Ronaldov uspješan i luksuzan život je obično nešto s čime se većina ljudi ne može poistovjetiti i rijetki imaju priliku sjediti pored njega, ali izraz na Cristianovom licu kada je McGregor krenuo izvoditi svoje ludorije bio je nešto što se rijetko viđa.

Irac se obraćao osobi koja je sjedila pored njega i Ronalda, a Portugalac uopće nije uživao u tome.

U stvari, CR7 je bio toliko šokiran McGregorovim nastupom da se činilo da je odbio njegov pokušaj rukovanja, a prema izrazu lica djelovalo je kao da će propasti u zemlju i da ne želi da bude na istom mjestu s Ircem.

Na kraju, McGregor je donekle spasio nezgodan trenutak uporedivši satove sa portugalskom zvijezdom, a snimak je postao hit na društvenim mrežama.

Inače, Britanski bokser Anthony Joshua (34) savladao je Šveđanina Otta Wallina (33) u glavnoj borbi večeri na spektakularnoj bokserskoj priredbi "Day of Reckoning" u saudijskoj prijestolnici Rijadu.

Pored ove borbe veliku pažnju privukao je i povratak u ring Amerikanca Deontaya Wildera (38) koji je šokantno izgubio od Novozelanđanina Josepha Parkera (31).