GLEDANJE BEZ TREPTANJA

Ogroman broj popularnih sportskih zvijezda stiglo je sinoć u Boulevard Hall u Rijadu kako bi uživo gledali bokserski meč između Francisa Ngannoua i Tysona Furyja, a među njima su bili i Conor McGregor i Cristiano Ronaldo.

Iako društvenim mrežama kruže brojne fotografije i videozapisi na kojima sportske zvijezde zajedno poziraju i druže se, najviše je pažnje privuklo sučeljavanje McGregora i Ronalda.

Naime, popularni Notorious se prvo pozdravio s Riom Ferdinandom, a onda je prišao portugalcu, unio mu se u lice i gledao ga kao da je u toku pravo sučeljavanje uoči borbe.

Ronaldo, koji je inače dobar prijatelj Habiba Nurmagomedova, prihvatio je izazov i nekoliko sekundi bez treptanja gledao McGregora.

Međutim, sve se brzo prekinulo kada su obojica prasnuli u smijeh i srdačno se pozdravili.

Inače, oko ringa su bili mnogi penzionisani i aktivni borci poput Evandera Holyfielda, Larryja Holmesa, Chucka Liddella, Israela Adesanye, Kamarua Usmana, a prisutne su bile i nogometne ikone kao što su Luis Figo i Ronaldo Nazario.

Svi oni su se okupili kako bi uživo ispratili borbu u borilačko-produkcijskom spektaklu upriličenom u saudijskoj prijestolnici.