ZBLIŽILI SU SE

Proslavljeni MMA borac Francis Ngannou ponovo se družio s Cristianom Ronaldom uoči borilačkog spektakla i njegove borbe s Tysonom Furyjem u Saudijskoj Arabiji.

Bivši UFC-ov prvak, a sada član PFL-a, već neko vrijeme boravi u Saudijskoj Arabiji gdje se sprema za kontroverzan okršaj protiv Tysona Furyja. Pripremni period nakratko je prekinuo kako bi posjetio utakmicu Al Nassra.

Ovaj saudijski nogometni klub zbog Cristiana Ronalda pozvao je Ngannoua na utakmicu, a nakon toga dvojica slavnih sportaša družila su se i objavila nekoliko zajedničkih fotografija.

"Drago mi je vidjeti te brate, Cristiano. Hvala vam što ste me pozvali na utakmicu Al Nassra", rekao je Ngannou u opisu fotografija sa svojim starim znancem.

Ngannou i Ronaldo se već dugo poznaju, a Kamerunac je otkrio da je i nogometaš odigrao važnu ulogu u organizaciji borbe s Furyjem.

"Da, tu je počela priča oko borbe. Obavili smo razgovor i rekao mi je da je Saudijska Arabija budućnost", rekao je Ngannou prisjećajući se posljednjeg susreta s Ronaldom.

Portugalski nogometaš najavio je da će biti prisutan tokom borbe Ngannoua i Furyja, koja je zakazana za subotu navečer.

Otkako je napustio UFC, Ngannou je potpisao za Professional Fighters League (PFL), rivalsku organizaciju koja mu dozvoljava da boksuje prije nego debituje 2024. godine. Treba imati na umu da Furyjev WBC pojas nije ulog, no njegovi promoteri tvrde da se ipak ne radi o egzibicionom meču, nego o pravoj borbi.