ŽELI SPASITI BRAK

Legendarni engleski nogometaš Wayne Rooney u prošlosti je imao mnoge bračne probleme, a nakon svega, njegova supruga Coleen zabranila mu je da izlazi sam i dodijelila mu je specijalnu pratnju.

Coleen i Wayne su u vezi još od srednje škole, a vjenčali su se nakon šest godina. Ipak, supruga je mnogo patila zbog problema koje je slavni nogometaš imao s alkoholom, a nerijetko su ga kamere "hvatale" s drugim ženama.

Kako prenosi The Sun, Coleen je postala "bolesna i umorna" od Wayneovih ludorija i odlučila je da legendarni nogometaš ne izlazi sam i da ima pratitelja u svakom trenutku, kako bi spasila njihov 13-godišnji brak.

Majka njihovo četvero djece rekla je prijateljima da ne vjeruje ljudima koji ga okružuju i želi da ga "odgovorna odrasla osoba" drži na oku, poput njenog brata Joea ili nekoga drugog u koga ima povjerenje.

"Coleen ne vjeruje ni njemu ni ljudima s kojima izlazi, pogotovo kada je riječ o alkoholu. Ona ga doživljava kao dijete koje treba držati na oku", kazao je neimenovani izvor za The Sun.

Inače, u dokumentarnom filmu "Rooney" koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana, otkrit će mnogo zanimljivosti i delikatnih situacija iz njihovog privatnog života. U traileru dokumentarca o životu svog supruga Coleen je otkrila kako mu je oprostila prevare i probleme s alkoholom.