UFC 264

Dustin Poirier i Conor McGregor će u nedjelju rano ujutro na UFC 264 priredbi imati treći međusobni okršaj u kojem će Irac tražiti revanš za poraz od Poiriera ranije ove godine.

Poirier, koji ima nadimak Dijamant, pobijedio je McGregora tehničkim nokautom u januaru u Abu Dhabiju, dok je od 32-godišnjaka izgubio u prvoj borbi održanoj u septembru 2014. godine.

McGregor će pokušati izbjeći da drugi put uzastopno izgubi, što bi mu se prvi put dogodilo u svojoj UFC karijeri. U međuvremenu, Poirier lovi treću uzastopnu pobjedu jer je pobijedio Dana Hookera u junu 2020. prije nego što je u januaru ove godine savladao Notoriousa.
U koliko sati se bore Poirier i McGregor?

Priredba UFC 264 održat će se u noći sa subote na nedjelju u T-Mobile Areni u Las Vegasu, Nevada. Rane preliminarne borbe počinju večeras u 00:15 sati, potom slijede prelimirane borbe u 2 sata. Glavne borbe su na rasporedu od 4 sata, a meč Poiriera i McGregora se očekuje oko 6 sati ujutro.

Kako gledati meč Poiriera i McGregora?

Priredbu 264 možete gledati u direktnom televizijskom prijenosu na Fight Channelu. Meč možete pratiti i online putem UFC Fight Passa.

Kompletna lista borbi za UFC 264:

Glavne borbe:

Dustin Poirier - Conor McGregor
Gilbert Burns - Stephen Thompson
Tai Tuivasa - Greg Hardy
Irene Aldana - Yana Kunitskaya
Sean O'Malley - Kris Moutinho

Preliminarne borbe:

Carlos Condit - Max Griffin
Niko Price - Michel Pereira
Ryan Hall - Ilia Topuria
Trevin Giles - Dricus du Plessis

Rane preliminarne borbe:

Jennifer Maia - Jessica Eye
Omari Akhmedov - Brad Tavares
Zhalgas Zhumagulov - Jerome Rivera
Hu Yaozonbg - Alen Amedovski