Hit na internetu

Cijeli svijet bruji o najluđoj priči ovog prijelaznog roka

Turski klub Menemen je uvjeren da je doveo pravog igrača. Alfa Jalov je na pregledima, uspješno ih prolazi. Dolazi do oblačenja dresa, svečanog fotografiranja s čelnicima kluba i odjednom se svima smračilo. Čelnici turskog tima koji će naredne godine igrati u drugoj turskoj ligi shvatili su da je u pitanju velika greška.

Prezime je dobro, ali ime nije. Oni su željeli da dovedu Lamina Jalova, igrača Salernitane u Italiji, a zapravo su doveli Alfu Jalova, igrača iz nepoznatog kluba koji igra u C ligi Portugala!

Veselili su se u Memensporu što su doveli igrača kog su željeli, sve dok nisu shvatili da su u stvari doveli nekog potpuno "lijevog" igrača koji samo dijeli isto prezime sa željenim igračem.

Najgore od svega po Memen je što je nesretni Alfra prošao cijelu proceduru i pravosnažno potpisao ugovor s klubom. Kada je klub saznao za grešku, morao je da otpusti Alfu. A taman se dečko ponadao da je napredovao iz niželigaša u Portugalu do druge turske lige i da će mu ovo biti korak unaprijed.